Förköp din festivalmeny
Hos Cajsa's kök lever en passion för mat. Hon erbjuder i år två olika menyer under Music in the Garden: Smaker från Medelhavet och Uppländska Smaker. Det går fint att anmäla matallergier eller vegetarisk/
vegan kost vid beställningen.
Smaker från Medelhavet
Med denna meny låter vi oss förföras av Medelhavets friska dofter och naturliga smaker.
• Skaldjur med peperoncino, citron och olivolja från Ligurien
• Grillad gemsallad med Ängsholmens mozzarella, marinerade oliver och basilika
• Lammrostbiff med rosmarin, grillad citron och salsa rosso
• Fänkål och färska champinjoner i senapsvinägrett med friterad kapris
• Rostad färskpotatissallad med semitorkade tomater, sockerärtor och ramslöksolja
• Dip på marinerad kronärtskocka och smörbönor med rökt havssalt
• Focaccia med vårens färska örter och knoppar
Dessert
• Vaniljcrème toppad med rabarberkompott, färska jordgubbar och chokladdoppade churros
• Kaffe/te ingår
Uppländska Smaker
Uppländska buffén, med råvaror från traktens gårdar.
• Råraka på rödbeta toppad med färskostcrème på varmrökt lax
• Bakade gulbetor i honung från Linnés trädgårdar med getost från Vallgarn,
rostade pumpafrön och senapsört
• Örtstekt kycklingfilé från Hagby gård med grönkålschips och bondbönspuré
• Kalvrostbiff marinerad i emulsion på Fyrissenap- & dragon serveras på bädd av savojkål och äpple
• Potatissallad med syrad lök, kapris och dillolja
• Hembakt sirapslimpa samt och färskostcrème med Karljohansvamp
Dessert
• Havtornsmousse med vit choklad och jordgubbar toppad med mandelflarn
• Kaffe/te ingår
Ingen medhavd förtäring
Det är inte tillåtet att ta med egen mat eller dryck för förtäring i festivalområdet.
Undantag görs för barnmat, frukt eller enklare snacks på grund av medicinska skäl.
Flaskor är ej tillåtna p g a säkerhetsskäl, oavsett material och oavsett innehåll.